Ekipa Beovuka je dočekala KK Dunav iz Starih Banovaca u hali Spotrskog centra Šumice. Oba tima su došla sa velikom željom za pobedom, ali na kraju uvek može biti samo jedan pobednik, u ovom slučaju – Beovuk!
Početak utakmice je krenuo sa oduzetom loptom i zakucavanjem u kontri našeg Nemanje Vučićevića, što je odmah nagovestilo da je naš tim ušao u utakmicu fokusirano i sa puno energije. Promena vođstva su se tokom cele godine smenjivale, a atrakcije na terenu nisu manjkale, pa smo se tako nagledali trojki sa obe strane, zakucavanja i dobrih odbrani. Činjenica da je utakmica bila jako zanimljiva govori i to da je utakmica rešena u poslednjim trenucima utakmice kada je kapiten Beovuka, Igor Jevđenić, pogodio trojku za pobedu što je dovelo do krajnjeg rezultata od 92:91 i tako domaćini odneli maksimalan broj bodova.
Najefikasniji u ekipi su bili Mladen Grušanović i Nemanja Vučičević sa po 20 poena, dok su ih pratili Nemanja Bezbradica sa 18 i Jagoš Matijašević sa 16.
Čestitamo i ekipi Dunava na odličnoj borbi i fer pleju. Sledeću utakmicu igramo u Pančevu i očekujemo da se serija pobedi nastavi.
Slike sa utakmice i delić atmosfere možete pogledati na facebook ili instagram stranici:
https://www.facebook.com/kosarkaskiklubbeovuk72/
/https://www.instagram.com/kk_beovuk1972/

Podeli sa svojim prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment